Undaunted 2200: Callisto

V družabni igri Undaunted 2200: Callisto se igralci znajdejo sredi krvavega konflikta med konglomeratom koorporacij in uporniško skupino imenovano Breakers na površju Jupitrove lune Kalisto.

74,90 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Igralni čas: 45–60 minut na scenarij
Število igralcev: 2–4
Starostna skupina: 14+
Zahtevnost: Srednja do visoka

V Undaunted 2200: Callisto se igralci znajdejo sredi krvavega konflikta med konglomeratom koorporacij in uporniško skupino imenovano Breakers na površju Jupitrove lune Kalisto. Igralci prevzamejo poveljstvo nad različnimi bojnimi enotami in vozili ter vodijo strateške bitke, ki se odvijajo tako na površju lune kot v vesolju nad njo. Skozi serijo scenarijev, kjer boste osvajali in branili strateške točke, se boste borili za prevlado in uničenje sovražnih sil.

Igralci uporabljajo svoje karte za premikanje enot po bojišču, napade, prevzem nadzora nad ključnimi območji in krepitev sil. Vsak scenarij vključuje cilje, kot so nadzor strateških točk ali nevtralizacija sovražnikovih enot. Igra vključuje tako pehotne enote kot tudi bojna vozila in mehanoide, ki jih morajo igralci pametno uporabljati za pridobivanje prednosti. Vsaka enota ima specifične sposobnosti in omejitve, ki jih morajo igralci upoštevati, da bi uspešno uresničili svoje cilje.

Undaunted 2200: Callisto izstopa zaradi svoje kombinacije bojevanja in taktičnega premikanja enot po razgibanem bojišču, ki vključuje višinsko prilagajanje, različne vrste napadov in nadzor nad ključnimi točkami. Igra zahteva strateško razmišljanje, prilagajanje okoliščinam in učinkovito uporabo virov, da bi obvladali sovražnika. Z napetimi scenariji in različnimi možnostmi zmage ponuja globoko in vznemirljivo igralno izkušnjo.

Igra je namenjena ljubiteljem strateških vojnih iger, ki uživajo v kompleksnih odločitvah in kombinaciji kartne mehanike z upravljanjem bojišča. Idealen je za tiste, ki uživajo v intenzivnem spopadanju in potrebujejo tako taktične kot tudi strateške veščine za uspeh.

Igra je del priznane serije Undaunted, ki jo sestavljata David Thompson in Trevor Benjamin. Callisto doda novo plast igre z mehanizirano vojno, različnimi nadmorskimi višinami bojišča in večjo kompleksnostjo scenarijev.

Založnik

Leto

2024

Avtor

David Thompson, Trevor Benjamin

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Priporočena starost

14 +

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.



Undaunted 2200 - Our new favourite?

Undaunted 2200 – Our new favourite?


Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku