Ze Stakaboom

Djeco Ze Stakaboom je zabavna igra ravnotežja in gradnje, kjer igralci skladajo lesene kose v ustvarjalne strukture. Idealna za otroke, stare 5 let in več, saj krepi fino motoriko in koncentracijo. Preizkusite svoje spretnosti in zgradite najbolj stabilen stolp!

19,90 

Ze Stakaboom je čudovita igra, ki združuje spretnosti ravnotežja, natančnosti in kreativnosti. Igralci imajo nalogo zlagati lesene gradbene kose na podlago, pri čemer morajo slediti različnim izzivom, ki so predstavljeni na karticah. Vsaka struktura zahteva premišljeno načrtovanje in natančno izvedbo, saj se že zaradi najmanjše napake lahko stolp poruši.

Kako igrati?

Vsak igralec izbere izziv na eni od kartic, ki prikazuje, kako mora biti stolp zgrajen. Nato previdno postavlja kose enega za drugim, pri tem pa mora ohraniti ravnotežje in se izogniti padcu celotne konstrukcije. Težavnost se povečuje z vsako kartico, kar igro naredi še bolj razburljivo in primerno za različne starostne skupine.

Krepitev finih motoričnih sposobnosti

Ta lesena igra ni le zabavna, ampak tudi izjemno poučna. Z igranjem otroci razvijajo fino motoriko, natančnost in koordinacijo. Poleg tega igra spodbuja kreativnost, saj igralci lahko eksperimentirajo z različnimi kombinacijami kosov.

Primerna za družinsko zabavo

Ze Stakaboom je igra, ki je primerna za otroke stare 5 let in več, vendar jo bodo z veseljem igrali tudi starejši družinski člani. Izzivi so zasnovani tako, da igra ohranja pozornost igralcev in zagotavlja neskončne ure zabave za vse.

Proizvajalec

Djeco

Priporočena starost

5 +

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku